BIOCLEAN TM

Hogy házi szennyvíztisztítója mindig tiszta vizet engedjen a környezetbe

Ingyenes szállítás 60 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Loading...

Egy darab 250 g-os tasak egy 3-5 fős házi szennyvíztisztító berendezés akár 2 havi fenntartó kezelésére elegendő!

Bruttó ár:

3 366 Ft

13 462 kg / kg

253 készleten

Kiszerelés

250 g

Házi szennyvíztisztítók tisztítási hatásfokának növelése, a szennyvíztisztító mikrobaállományának optimalizálása, üzemzavart követő újraoltása, stabilabb tisztítási hatásfok, szebb és jobb minőségű tisztított víz.

 • Növelt hatásfokú szennyvíztisztítás, jobb minőségű és szebb tisztított víz
 • Növelt hatásfokú szerves anyag, nitrogén és foszforeltávolítás
 • Növelt ellenállóképesség a háztartási vegyszerek mérgező hatásával szemben
 • Csökkenő fölösiszap termelés
 • Túlterhelés esetén jobb tisztítási hatásfok és ellenálló képesség
 • Hatékonyabb téli üzem
 • 100% természetes eredetű hasznos mikroorganizmusokból álló termék

Alkalmazás és adagolás

4-20 g / m3 befolyó szennyvíz / nap, a szennyvíztisztító berendezés problémájának természetétől függően. Az adagolást nem muszáj naponta végezni. 3-4 naponta a napi mennyiség 3-4-szeresét bekeverve is sikerrel alkalmazható a Bioclean TM. A terméket 200-400 ml tiszta vízzel keverje el egy pohárban vagy edényben. Hagyja 4-6 órán át aktiválódni a terméket. Ezután keverje fel az edény tartalmát és öntse a szennyvíztisztítója első biológiai zónájába, ahová a nyers szennyvíz érkezik (vagy a tisztítóra csatlakozó WC-be vagy lefolyóba a házon belül). Az is megoldás, ha a szükséges mennyiséget por formájában éjjel beöntjük a WC lefolyó vizes részébe, mikor a WC már nincs használatban, és reggel lehúzzuk (reggelig aktiválódnak a baktériumaink a vízben).

Részlegesen vagy teljesen elpusztult eleveniszap, vagy rögzített sejtes biológia rehabilitációja: 30 gramm Bioclean TM / nap folyamatos levegőztetés mellett (ha van rá lehetőség) egy 4-6 fős házi szennyvíztisztító esetén 10 napig, majd a fent leírt fenntartó adagolás. Ha kapcsolatba lép velünk ilyen esetben szakmai tanácsadásért (nincs költségvonzata), könnyebb és gyorsabb lesz a folyamat!

A legegyszerűbb, ha rövid, kb. 1 perces videót készítenek a berendezésről felülnézetből, lassan végighaladva a kamrákon, majd a végén a teljes berendezést 10-20 másodpercig vegyék fel működés közben. A videót Viber, WhatsApp vagy Facetime programokkal kellene elküldeni a +36 30 377 8089 telefonszámra névvel, és segítünk, ha beállítás változtatás kell. A Bioclean TM-mel csak akkor fogja tudni a maximumális tisztítási hatásfokot kihozni a berendezéséből, ha az jól van beállítva.

Tárolás és szavatosság

40 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. Minőségét a termék a gyártástól számított 4 évig őrzi meg.

Egészségügyi előírások

A termék nem veszélyes, nem gyúlékony, 100% természetes eredetű összetevőkkel rendelkezik, fermentáció útján készült. A termék emberi és állati fogyasztásra alkalmatlan. OTH engedély száma: OTH 004/2007/KT

Hasznos tudnivalók

 • Aktivációs időt kérünk a termék vízzel elkeverése után, miért van ez?

  A hidraulikai tartózkodási ideje (térfogat/térfogatáram) a víznek különböző az egyes rendszerek esetén, van ahol hosszabb, van ahol rövidebb. Minden termékünket inaktiváljuk a gyártás utolsó fázisában, így a Bioclean TM-et is. A vízzel történő elkeverés aktiválja a baktériumokat, de ez az aktivációs folyamat több óráig tart. El szeretnénk kerülni az anyagveszteséget, és a felesleges pénzkidobást ügyfeleinknél, ezért kérjük, hogy aktiválják a Bioclean TM-et használat előtt (azaz azt a jelenséget szeretnénk elkerülni, hogy a termék egy hányada aktiváció nélkül, az eleveniszap pelyheihez tapadás nélkül kikerüljön a rendszerből az elfolyó vízzel, csökkentve ezzel az optimalizálási folyamat hatásfokát).

 • Hova adagoljuk az aktivált Bioclean TM szuszpenziót?

  A lényeg, hogy a szennyvíztisztító berendezés első zónájába érkezzen, ahogy a leírásban is olvasható. Természetesen nem muszáj ehhez kimenni és kinyitni a tisztító fedelét, és direktben beönteni. Nyugodtan használható bármelyik WC, mosogató, amely a tisztítóra van kötve.

 • Mennyi ideig tart a tisztítási hatásfok optimalizálása?

  Megfelelő berendezésbeállítások esetén 1-1.5 hónap. Ha nincs eredmény ennyi idő után, javasoljuk, hogy keressenek minket a +36 30 377 8089 telefonszámon, hogy tudjuk segíteni a berendezés beállításában.

 • Felúszott az eleveniszap és összeállt a berendezés vízfelszínén, mi a teendő?

  A jelenségnek több oka is lehet: fonalasbaktérium szaporulat, mérgezés, alulterhelés és a tisztító berendezés rossz technológiai beállításai vagy hibái a leggyakoribb okozói ennek. A Bioclean TM adagolását ilyenkor 20 g/m3 értékre kell növelni, és a potenciális okokat meg kell szüntetni: a berendezés levegőztetését állandóra javasolt állítani, a recirkuláció megfelelő működését ellenőrizni, a háztartásban használt, biológiára káros vegyszerek alkalmazását javasolt környezetbarátra cserélni, a felhasznált mennyiséget csökkenteni. Kb. 1 hét elteltével a felúszott iszapot le kell fölözni, el kell távolítani.

 • Opálos és büdös az elfolyó tisztított víz, mi a teendő?

  A Bioclean TM adagolását ilyenkor 20 g/m3 értékre kell növelni, a levegőztetést folyamatosra állítani, és az előző pontban leírtakat is ellenőrizni.

 • Az elfolyó vízben eleveniszap pelyhek jelennek meg és úsznak el, mi a teendő?

  Túl sok a rendszerben lévő iszap, vagy túlterhelt a rendszer. Szakmai és adagolási tanácsért hívja a +36 30 377 8089 telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@malatechwater.com e-mail címre.

 • Nem alakul ki tisztítást végző eleveniszap a rendszerben a Bioclean TM használata mellett sem, és a berendezés szállítója sem tud segíteni, mit tegyek?

  Hívjon minket a +36 30 377 8089 telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@malatechwater.com e-mail címre.

 • Eldugult a szikkasztóágyam, mi a teendő?

  Figyelem! Erre a Bioclean Septic-et kell alkalmazni pluszban (ld. Emésztőgödör kezelése menüpont). 50-100 gramm Bioclean Septic heti két alkalommal, a tisztító elfolyó vizébe adagolva, vagy a szikkasztóágy előtt kémlelőnyílásba öntve a Septic vizes szuszpenzióját. Legyünk türelmesek, 1-3 hónap szükséges a teljes dugulásmentesítéshez, a lerakódott szervesanyag mennyiségétől függően.