BIOCLEAN SEPTIC

Az emésztőgödrök és kerti WC-k biológiai kezelésének bajnoka

Ingyenes szállítás 60 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Loading...

Egy darab 250 g-os tasak egy 5 m3 térfogatú emésztőgödör 1 havi fenntartó kezelésére elegendő! Havi egyszeri használat, nincs napi, heti adagolás! FIGYELEM!!! MOST OLCSÓBB!!! TAVASZI AKCIÓ!!!

Bruttó ár:

889 Ft

3 962 Ft / kg

4108 készleten

Kiszerelés

250 g

Biológiai szennyvíztisztító koncentrátum emésztőgödör, kerti WC, mobil WC szennyvizének tisztításához, szagtalanításához, zsírtalanításához, lefolyó vezetékek dugulásának megelőzéséhez.

 • Az emésztőgödör és kerti WC szennyvizének hatékony biológiai tisztítása
 • Szagproblémák mérséklése már az első alkalmazás után 2-3 héttel
 • Anaerob úton biológiailag tisztított szürkevíz az emésztőgödörben 2-3 hónap alatt
 • Fekália, vizelet, biológiailag bontható vegyszerek, papír, zsírok és olajok biológiai lebontása az emésztőgödörben
 • Dugulás megszüntetése szikkasztóágyakon, dugulás megelőzése csővezetékekben
 • Felhasználóbarát alkalmazás, csak a WC-be kell önteni a tasak tartalmát és lehúzni a WC-t
 • Kezelés havi 1 alkalommal emésztőgödör és kerti WC esetén, elfelejtheti a napi, heti rendszerességű kezeléseket
 • Alkalmazásával csökkenthető a szippantásra, duguláselhárításra fordított költség
 • Igen alacsony anyagi ráfordítással tarthatja tökéletesen karban emésztőgödrét, kerti WC-jét (ld. lent: Alkalmazás és adagolás)
 • 4 év szavatossági idő, koncentrált, poralakú termék, 100 millió mikroorganizmus grammonként a gyors és hatékony eredményért
 • 100%-ban természetes eredetű, vegyszermentes, fermentációval készült mikrobiológiai adalék

Alkalmazás és adagolás

Emésztőgödör, oldómedence kezelése (az adagolás 5 m3 hasznos térfogatra vonatkozik): Juttasson 2X250 g (2 csomag) terméket a WC-n keresztül az emésztőgödörbe, majd havonta 250 g termékkel ismételje meg a kezelést. Szippantás esetén a szippantást követő napon kezeljen.

Kerti WC, latrina, mobil WC: havonta 50 g Bioclean Septic-et keverjen el 2-3 liter tiszta vízzel, és öntse a szuszpenziót a WC-be. Ürítés esetén az ürítést követően alkalmazza a terméket.

Dugulások és szaghatás megelőzése csőhálózatban: Hetente két alkalommal keverjen el 50 g terméket tiszta, langyos vízben, majd ürítse a mosogató lefolyójába. Ne használja a hálózatot 30-60 percig (célszerű éjszaka végezni a kezelést). 4 hét után heti egy alkalommal 50 g termék alkalmazása elegendő.

Nincs minimum hőmérsékleti kritérium fagypont felett. A termékben találhatóak mezofil, de hidegtűrő és hideget kedvelő (pszichrofil) fajok is. Télen is számíthat a Bioclean Septic-re!

Tárolás és szavatosság

40 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. Minőségét a termék a gyártástól számított 4 évig őrzi meg.

Egészségügyi előírások

A termék nem veszélyes, nem gyúlékony, 100% természetes eredetű összetevőkkel rendelkezik, fermentáció útján készült. A termék emberi és állati fogyasztásra alkalmatlan. OTH engedély száma: OTH 4697-2/2006

Hasznos tudnivalók

 • Milyen esetben pusztulhatnak el a hasznos mikroorganizmusok az emésztőgödörben, és mi a teendő ilyenkor?

  A Bioclean Septic mikroorganizmusai igen ellenállók a különböző háztartási vegyszerekre, tisztítószerekre, de nem a végtelenségig. Koncentráltan alkalmazott, élővilágra fokozottan veszélyes háztartási tisztítószerek, fertőtlenítő szerek nagy mennyiségben az emésztőgödörbe kerülve elpusztíthatják a természetes mikroorganizmus állományt, valamint a Bioclean Septic mikroorganizmusait is. Ha ilyen esemény történik, célszerű szippantást végezni, vagy néhány nap várakozás után ismételni a Bioclean Septic adagolást.

 • Arányos-e az adagolás mértéke az emésztőgödör hasznos térfogatával?

  Igen. A fent leírt, és a termék címkéjén lévő adagolások emésztőgödör esetén 5 m3 hasznos emésztőgödör térfogatra számítottan kerültek megadásra. Az emésztőgödör térfogata és az adagolás egyenesen arányos, de kisebb eltéréseket megenged. Például 4 és 6 m3 térfogatú emésztőgödör esetén használható az 5 m3-re megadott adagolás, 7-8 m3 esetén célszerű 3 csomag indító és másfél csomag fenntartó adagolást alkalmazni. A bontott tasakot megfelelően hajtsuk össze, hogy a terméket nedvesség ne érje, és a következő hónapban használható.

 • Azonnali eredményt szeretnék, lehetséges?

  Azonnali, 1-2 napon belüli eredményt egy biológiai úton működő termék sem tud biztosítani emésztőgödör esetén, mivel a biológiai folyamatok oldott oxigén hiányában zajlanak, ami lassú folyamat. A biológiai termékek lassabb, de hosszan tartó eredményt biztosítanak, ezért alkalmazásukhoz türelem szükséges.

 • Használható-e a Bioclean Septic eldugult szikkasztóágyak dugulásmentesítésére?

  A termék használható eldugult szikkasztóágyak (pl. házi szennyvíztisztítót követő szikkasztóágy) dugulásmentesítésére, amennyiben a dugulást szerves anyag okozza. Szakmai és adagolási tanácsért hívja a +36 30 377 8089 telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@malatechwater.com e-mail címre.